Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як розбагатіти: чотири чоловічих поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Як розбагатіти: чотири чоловічих поради

Ці нехитрі рекомендації допоможуть тобі поліпшити свій матеріальний стан

17 квітня 2020, 15:42 comments2890
Поділіться публікацією:
Як розбагатіти: чотири чоловічих поради

Кожен чоловік бажає розбагатіти. Когось турбує спадщина, яку він залишить своїм дітям. Хтось бажає з допомогою свого багатства змінити світ на краще. Для когось цікавим є сам процес заробляння і накопичення грошей. Так чи інакше, щоб грошей було більше, потрібно багато працювати. Генерувати ідеї, знаходити партнерів, перемагати конкурентів. І іноді, навіть виконання всіх цих завдань не гарантує, що грошей стало більше.

Сьогодні ми розповімо тобі декілька цікавих секретів, завдяки яким твій статок істотно збільшиться.

Ніколи не залазь у борги

Яким би багатим не був ти, якщо у тебе борги, ти — раб банківської системи. Щоб виплачувати їх і підтримувати необхідний рівень життя, тобі доведеться працювати. Можливо, на роботі, яка тобі не подобається. Тому ніколи не бери в борг. Якщо думаєш відкрити свою справу або створити якийсь проект, але для цього потрібно влізти в борги — відклади цю затію. Починай тільки тоді, коли сам зможеш сплатити всі витрати. Так менше ризикуєш. А ще відсутність коштів змушує шукати творчий підхід до проблем.

Переконуєш себе, що річ потрібна — не купуй її

Одна з головних фінансових помилок — купувати речі без необхідності. Ми часто так робимо: купуємо новий одяг, телефон або комп'ютер, просто щоб не відставати від інших і відчувати себе модним. Але більшість з цих речей нам не потрібні. Коли щось дійсно необхідно, ти розумієш це відразу ж. Якщо перед покупкою доводиться переконувати себе, не бери цю річ.

Більше заробляй і менше витрачай

Багато хто після підвищення зарплати починають більше витрачати. Купують дорогу машину, частіше подорожують і їдять в кафе. У результаті вони не стають багатшими, а залишаються приблизно на тому ж рівні достатку. Але якщо заробляти більше і витрачати менше, будуть залишатися вільні кошти. Їх можна покласти на рахунок або інвестувати.

Не скупися на те, що тебе радує

Гроші можуть купити щастя, якщо витрачати їх на враження і значущі для тебе речі. Якщо вони радують, надихають і мотивують — це необхідні інвестиції в твоє благополуччя.

Тепер залишилося засукати рукави і братися за справу. Успіх не змусить себе чекати. Також видання "Коментарі" розповість, чому чоловіки перетворюються в ганчірку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!