Головна Новини Дозвілля лайфхаки Три способи повернути білим кросівкам первозданний вигляд
commentss НОВИНИ Всі новини

Три способи повернути білим кросівкам первозданний вигляд

Білі кросівки вважаються незмінною класикою

29 квітня 2020, 11:20 comments2193
Поділіться публікацією:
Три способи повернути білим кросівкам первозданний вигляд

Білі кросівки — зручне, модне і досить універсальне взуття, яке підкреслює будь-який образ. Але за ним необхідно правильно і регулярно доглядати, тому що на білому взутті накопичується багато бруду. Як можна повернути кросівкам первозданний вигляд?

В першу чергу, підготуйте взуття до очищення. Візьміть губку або серветку, щоб позбавити його від свіжих забруднень. Обов'язково необхідно зняти шнурки, так як вони можуть просто перешкодити в процесі.

Отже, візьміть оцет, пральний порошок і сік лимона. Змішайте всі інгредієнти і втирайте отриману суміш на поверхню взуття. Тільки робіть це обережно, щоб не нашкодити покриттю. Залиште кросівки на 10 хвилин, після чого змийте суміш теплою водою.

Повернути білим кросівкам первозданний вигляд можна і за допомогою зубної пасти. Видавіть кілька крапель на стару зубну щітку і нанесіть на брудну поверхню взуття. Після цього, приберіть залишки пасти вологою ганчіркою або губкою.

Білу тканину кросівок ще можна очистити содою. Змішайте її з водою і нанесіть отриману суміш на взуття, залишивши на поверхні на 15 хвилин. Потім змийте теплою водою або протріть вологою губкою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яке взуття краще не носити влітку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!