Головна Новини Дозвілля лайфхаки Головні звички, які сильно шкодять твоїй результативності
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні звички, які сильно шкодять твоїй результативності

Позбався від цих звичок і твоя результативність істотно зросте

5 травня 2020, 15:28 comments1561
Поділіться публікацією:
Головні звички, які сильно шкодять твоїй результативності

Одна з головних проблем активних і завжди зайнятих людей полягає в тому, що вони намагаються докласти руку до всіх справ, завжди все встигнути і при цьому не усвідомлюють, що вони фізично не зможуть вирішити одночасно всі свої завдання. Це призводить до вигорання, втоми і, як наслідок, зниження результатів. Сьогодні ми розповімо тобі, що саме може шкодити твоїй результативності і як з цим боротися.

Фатальна багатозадачність

Це, мабуть, найбільш злісна звичка, яка вбиває продуктивність. Ти виправляєш помилки у звіті, попутно пишеш повідомлення в месенджері і одночасно ведеш розмову з колегою. Загалом, привчаєш себе відволікатися. У підсумку менше витрачаєш часу на пріоритетні завдання, та і якість кульгає на обидві ноги. Тут порада одна: не розмінюйся на дрібниці.

Пошта завжди відкрита

На будь-який лист намагаєшся відповісти миттєво, але кількість повідомлень в скриньці все росте і росте. Відповідати на листи, безумовно, треба, але така дефолтна поведінка не дозволяє добре виконувати важливу роботу. Зроби звичкою переглядати мейли в певний час, і тоді це допоможе не втрачати концентрацію.

Безліч додатків для продуктивності

Ні, ми не стверджуємо, що не можна ставитися серйозно до продуктивності. Лише тільки натякніть, що коли додатків стає занадто багато, це теж не здорове явище, а прихована багатозадачність. Зупинись лише на тих інструментах, які покликані допомогти у виконанні конкретних завдань, а продуктивність — вона залежить тільки від твоєї поведінки.

Будемо сподіватися, наші поради допоможуть тобі почати діяти більш ефективно і досягати потрібних результатів. Також видання "Коментарі" розповість, як привести себе в форму за допомогою плавання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!