Головна Новини Дозвілля лайфхаки Чому не потрібно викидати використані чайні пакетики
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не потрібно викидати використані чайні пакетики

Ці пакетики можна використовувати і в інших випадках

15 травня 2020, 10:55 comments2369
Поділіться публікацією:
Чому не потрібно викидати використані чайні пакетики

Після використання чайного пакетика багато людей просто викидають його у сміття, не знаючи про те, наскільки він може бути корисний у господарстві. Які ще існують варіанти його застосування?

До готування

Чайні пакетики можна використовувати в процесі варіння рису. Наприклад, пакетик ромашкового чаю додасть вашій страві нові смакові нотки. Пасту можна варити з пакетиком зеленого чаю, а от для ранкової вівсянки відмінно підійде чорний чай з різними спеціями.

Для миття посуду

Якщо у вас закінчився засіб для миття посуду, тоді вам можуть знадобитися використані чайні пакетики. Замочіть їх у теплій воді і побачите, як залишки їжі і жир з тарілок легко і швидко відмиється.

Для рук

Будь-які запахи на шкірі рук, наприклад, після риби, цибулі або часнику, ми звикли усувати за допомогою часточки лимона, але для цих цілей відмінно підходить і використаний чайний пакетик. Потріть його між долонями і запах зникне.

Для боротьби з шкірними подразненнями

Чай давно використовують у народній медицині як засіб проти набряків і подразнень на шкірі. Можна заварити пакетик чаю, змочити в ньому ватний тампон і прикласти до проблемного місця, але використаний чайний пакетик — набагато простіше, ефективніше і швидше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим корисний гречаний чай.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!