Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як позбутися від неприємного запаху з холодильника
commentss НОВИНИ Всі новини

Як позбутися від неприємного запаху з холодильника

З проблемою поганого запаху в холодильнику може зіткнутися кожен

20 травня 2020, 13:45 comments2463
Поділіться публікацією:
Як позбутися від неприємного запаху з холодильника

Холодильник — це місце контакту з харчовими продуктами, тому його необхідно тримати в ідеальній чистоті. Якщо ви зіткнулися з неприємним запахом, який геть відбиває апетит і псує продукти, треба звернутися за допомогою до перевірених народних засобів. Що допоможе позбавити холодильник від неприємного запаху?

Натуральний оцет

Цей продукт ефективно допоможе прибрати неприємний запах з холодильника. Достатньо змочити ганчірку в розчині оцту і води (1:1) і протерти в ньому всі стінки і поверхні.

Харчова сода

Сода працює і як ефективний натуральний миючий засіб, і як відмінний поглинач запахів. Для початку, промийте холодильник розчином соди, а потім насипте трохи соди в тарілку і залиште відкритою на полицях — запах буде абсорбуватися. Змінювати такі тарілочки треба раз в 3 місяці.

Нашатирний спирт

Його можна назвати "важкою артилерією", оскільки спирт допомагає вивести навіть самі застарілі і складні запахи. Протріть полиці і поверхні нашатирем, залиште дверцята холодильника відкритими на 24 години.

Лимонний сік

Працює аналогічно оцту, тільки от кількість соку для розчину потрібно мінімальна – просто вичавте кілька крапель соку на губку або ганчірку і можна протирати.

Активоване вугілля

Купіть в аптеці більше вугілля, потовчіть приблизно 20-50 таблеток в порошок і насипте його в блюдечко. Тримайте в холодильнику до зникнення неприємного запаху.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як довго можна зберігати продукти в холодильнику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!