Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як правильно чистити ювелірні прикраси
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно чистити ювелірні прикраси

З часом прикраси втрачають свій блиск і привабливість

20 травня 2020, 17:45 comments2235
Поділіться публікацією:
Як правильно чистити ювелірні прикраси

Для того, щоб ювелірні вироби, довгий час зберігали свій первісний вигляд, важливо за ними правильно і регулярно доглядати. Зробити це можна не тільки у професійного майстра, але і в домашніх умовах. Що для цього потрібно?

В першу чергу, знімайте свої прикраси, коли займаєтеся домашніми справами: прибиранням, приготуванням їжі, пранням і т. д. Під час цих занять є великий ризик пошкодити матеріал або втратити дорогоцінні камені.

Якщо ювелірні прикраси втратили свій колишній блиск і красу, тоді варто їх почистити, але робити це необхідно дуже акуратно. Самий ефективний і простий метод — це вода і звичайне мило. Покладіть прикраси в миску з теплою водою і милом, щоб випадково не впустити їх в раковину, візьміть м'яку стару зубну щітку і акуратно прочистіть всі куточки. Потім сполосніть чистою водою і залиште сохнути. Раз на півроку можна вдаватися до професійної чистки у майстра.

Ні в якому разі не використовуйте для очищення абразивні засоби, відбілювачі, зубні пасти або будь-які інші засобі з дрібними частинками, хлором або аміаком — нічого з того, що ви зазвичай використовуєте для очищення ванної кімнати або кухні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які прикраси безнадійно застаріли в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!