Головна Новини Дозвілля лайфхаки Розвантажуємо шафу: як вдало продати одяг в інтернеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвантажуємо шафу: як вдало продати одяг в інтернеті

З часом у шафі накопичується зайвий одяг

21 травня 2020, 17:50 comments2809
Поділіться публікацією:
Розвантажуємо шафу: як вдало продати одяг в інтернеті

Вже скоро ми перейдемо на літній сезон, а значить пора провести ревізію в шафі і переглянути свій гардероб. Напевно, там є речі, які ви вже не будете носити, але і викинути їх не хочете. Там може їх краще продати? Але як це правильно зробити?

Фото вирішує все

Якщо ви хочете, щоб покупець звернув увагу на вашу річ, тоді зробіть хороший і якісний знімок. І краще це зробити на моделі. Якщо сукня або кофтинка просто висить на вішалці або розкладена на ліжку, а фото спотворене та не передає колір речі, то навряд чи вона комусь сподобається. А при нормальному освітленні і на моделі (на собі або на подругою) річ буде виглядати краще і її зможуть оцінити по достоїнству.

Завершеність образу

Ще для вдалого продажу своєї речі можна створити цілісний образ. Наприклад, ви продаєте сукню і відразу пропонуєте повноцінний варіант луку. Підбираєте правильні туфлі, клатч, аксесуари. В такому разі покупець буде бачити, що ця сукня добре поєднується з багатьма іншими речами і захоче її придбати.

Зірковий ансамбль

Подражання зіркам шоу-бізнесу – звичка багатьох. Тому цілком логічно, що медійна особа може прорекламувати вашу річ. Для цього необхідно знайти фото знаменитості в подібному одязі і прикріпити поряд з основним знімком. Більшість купить толстовку, як у Х'ю Джекмена або топ, як у Ріанни. Потенційний покупець думає, що він придбає майже такий ж одяг, а це зіграє вам на руку.

Залишайтеся на зв'язку

Коли залишаєте номер телефону, будьте на зв'язку. Начебто просте правило, але його дотримуються далеко не всі. Вказуйте, в який час краще дзвонити. У тому випадку, коли оперативно передзвонювати не виходить, залишайте свою електронну пошту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно поєднувати кольори в одязі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!