Головна Новини Дозвілля музика Тіна Кароль порадувала шанувальників новою піснею-маніфестом
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль порадувала шанувальників новою піснею-маніфестом

Нову композицію артистка назвала доленосною

25 жовтня 2019, 10:55 comments1874
Поділіться публікацією:








Тіна Кароль порадувала шанувальників новою піснею-маніфестом

Зірка українського шоу-бізнесу, телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль презентувала сьогодні, 25 жовтня, новий кліп на пісню "Іди на життя". Ролик опублікований на офіційному YouTube-каналі співачки і за три години зібрав понад 21 тисячу переглядів.

Іди на життя — це життєстверджуючий маніфест самої Тіни Кароль. Своєю новою композицією артистка хоче вселити віру і надію в серця шанувальників, щоб вони насолоджувалися кожним моментом життя. Це пісня-мотивація, яка закликає людей ніколи не опускати руки, адже ми самі вершителі своєї долі.

"Хай моя пісня допоможе зазирнути у свою душу і почути голос своєї внутрішньої дитини. Довіртеся їй, вона підкаже правильний шлях. Ідіть на життя сміливо!" — зазначила Тіна Кароль.

У новому кліпі співачка виглядає дуже стильно і звабливо, на ній білизняна сукня кольору капучіно, легка укладка волосся, ніжний макіяж, а губи зірка підкреслила червоною помадою. Родзинкою її образу стала права рука, всипана сяючими блискітками.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська співачка Селена Гомес випустила душевний кліп про кохання, який був повністю знятий на iPhone.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!