Головна Новини Дозвілля музика Названі найкращі музичні альбоми десятиліття
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найкращі музичні альбоми десятиліття

Всього до рейтингу увійшли 100 альбомів

21 листопада 2019, 21:05 comments2252
Поділіться публікацією:
Названі найкращі музичні альбоми десятиліття

Американський журнал Billboard опублікував рейтинг музичних альбомів, які стали гучними за це десятиліття. За версією видання, виконавці інді-рок-музики вийшли на новий етап, з'являючись все частіше в світових чартах. Музичні експерти також відзначили, що артисти в жанрах хіп-хоп, r'n'b і кантрі актуальні як і раніше.

Відомо, що всього до рейтингу увійшли 100 альбомів. А ось топ-5 відкриває американський репер, чоловік Кім Кардашьян, Каньє Вест з альбомом "My Beautiful Dark Twisted Fantasy", записаним у 2010 році. За ним розташувалася співачка Бейонсе Lemonade (2016 рік). На третьому місці — альбом "Channel Orange" 2012 року Френка Оушена. Альбом Тейлор Свіфт "Red", який співачка записала 7 років тому — четвертий у списку. І замикає топ Кендрік Ламар і його випущений в 2016 році збірник "To Pimp a Butterfly" .

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярний американський репер Каньє Уест дав кілька концертів для ув'язнених. Відзначається, що виступ, стилізоване під церковну службу, відбулося в рамках заходів "Недільні служби".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.billboard.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!