Головна Новини Дозвілля музика Дитяче Євробачення-2019: як виступила представниця України
commentss НОВИНИ Всі новини

Дитяче Євробачення-2019: як виступила представниця України

Софія Іванько виступила під номером 13

24 листопада 2019, 20:30 comments2146
Поділіться публікацією:








Дитяче Євробачення-2019: як виступила представниця України

24 листопада в Польщі пройшов фінал Дитячого Євробачення-2019. Відомо, що в цьому році від України на міжнародному пісенному конкурсі виступила 14-річна Софія Іванько. Так, юна українка вийшла на сцену з авторською піснею "Дух музики" під номером 13. Варто відзначити, що конкуренцію Софії склали представники 18 країн.


За результатами глядацького голосування і за оцінками представників журі, перемогла представниця Польщі Вікі Габор. Вона отримала 278 балів, випередивши представників Казахстану і Іспанії.

А ось, Софія Іванько набрала 59 балів і посіла 15-е місце. Зокрема, в голосуванні національних журі українка отримала 28 балів, а в онлайн-голосуванні отримала 31 бал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська співачка Джамала записала саундтрек до фільму про Голодомор. Над текстом пісні також працювала письменниця Вікторія Платова. Мова йде про офіційне саундтреку до історичного трилера "Ціна правди". Відомо, що зйомки кінострічки проходили на території Польщі, Великобританії та України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!