Головна Новини Дозвілля музика Група The Pussycat Dolls знову повертається на сцену
commentss НОВИНИ Всі новини

Група The Pussycat Dolls знову повертається на сцену

The Pussycat Dolls у квітні відправляються в новий тур

29 листопада 2019, 23:00 comments2809
Поділіться публікацією:
Група The Pussycat Dolls знову повертається на сцену

Популярна американська група The Pussycat Dolls в 2010 році розпалася і таким рішенням засмутила армію своїх шанувальників. Але дівчатам знадобилося 10 років, щоб зрозуміти свою помилку, і тепер вони знову готові повернутися на сцену. Про це на своїй сторінці в Instagram написала одна з учасниць групи Ніколь Шерзінге і анонсувала новий тур.

Відомо, що група The Pussycat Dolls була на вершині своєї популярності з 1995 року, спочатку вони виступали як танцювальна група, а з 2003 року як музична. Пісні дівчат лідирували в хіт-парадах, а кліпи групи набирали понад 100 млн переглядів.

Вокаліста групи написала в соцмережі, що вони знову повертаються на сцену і в квітні 2020 року вирушать у новий тур. Незважаючи на те, що ця новина шокувала шанувальників, вони не стали стримувати свій захват.

Відомо, що одна з учасниць групи відмовилася брати участь в "поверненні", вона заявила, що їй було складно працювати з дівчатами, так як їй не дозволяли повністю розкрити свій талант і вона завжди була в тіні вокалістки Ніколь Шерзінге. Подейкують, що саме ця причина призвела до розпаду групи.

ZtwrPPp8VzRRHiEk3XWlonvIl.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що епатажна українська співачка Maruv представила серію містичних кліпів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!