Головна Новини Дозвілля музика Названа найпопулярніша пісня 2019 року по версії Shazam
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа найпопулярніша пісня 2019 року по версії Shazam

Пісню Біллі Айліиш шукали на сервері найчастіше

4 грудня 2019, 20:00 comments2470
Поділіться публікацією:
Названа найпопулярніша пісня 2019 року по версії Shazam

Один з найбільш відомих музичних серверів Shazam представив список пісень, які в цьому році користувалися найбільшим попитом. Про це повідомляє видання Variety.

Лідером в списку виявилася композиція "Bad Guy", яка належить американській співачці Біллі Айліш. Саме цю пісню користувачі шукали на сервісі найчастіше, до речі, її кліп за вісім місяців зібрав понад 656 млн переглядів на Youtube.

Друге місце зайняла композиція Льюїса Капальді "Someone You Loved", а на третьому виявилася "Dance Monkey", яку виконала австралійська співачка Tones and I. Четвертою в списку виявилася пісня "Calma" Pedro Capo і п'ятірку лідерів замикає трек "Piece Of Your Heart" у виконанні груп Meduza та Goodboys.

Нагадаємо, композиція 1994 року "All I Want for Christmas Is You" Мерайї Кері булавизнана найпопулярнішою святковою піснею. Вона отримала три премії і потрапила у Книгу рекордів Гіннесса.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий американський журнал представив свій рейтинг найкращих альбомів цього десятиліття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!