Головна Новини Дозвілля музика Мерая Кері випустила новий кліп на новорічну пісню
commentss НОВИНИ Всі новини

Мерая Кері випустила новий кліп на новорічну пісню

Пісня, випущена в 1994-му році, встановила відразу три рекорди

20 грудня 2019, 18:00 comments12575
Поділіться публікацією:








Мерая Кері випустила новий кліп на новорічну пісню

Американська поп, ритм-енд-блюз співачка Марая Кері порадувала своїх слухачів кліпом на пісню "All I Want for Christmas Is You". Варто відзначити, що 49-річна артистка написала цю композицію ще в 1994-му році. Так, 15 років тому сингл лідирував в світових чартах, а також встановив відразу три рекорди Гіннеса.

Не так давно ця ж пісня Кері отримала нову нагороду, зайнявши перше місце в чарті Billboard. Співачку дуже зворушила ця подія, і вона вирішила зняти рімейк кліпу на суперхіт. Головна роль у кліпі дісталася маленькій дівчинці, яка, за сюжетом, гуляє по святковими вулицями. У якийсь момент героїня потрапляє в чарівний світ, а її провідником стає чарівна Мерайя.

Крім того, Кері пообіцяла перевипустити весь альбом під назвою "Merry Christmas". Передбачається, що в нову платівку увійдуть живі записи з концерту Mariah's St. John The Divine Benefit 1994 року, які раніше не видавалися.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дизайнери французького будинку високої моди Saint Laurent представили стильні новинки на новорічну тематику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!