Головна Новини Дозвілля музика Ріапобой представив новорічний трек
commentss НОВИНИ Всі новини

Ріапобой представив новорічний трек

Дмитро Шуров постав в образі Діда Мороза

20 грудня 2019, 20:40 comments1763
Поділіться публікацією:








Ріапобой представив новорічний трек

Днями відомий український співак і піаніст Ріапобой випустив нову пісню під назвою "Якщо хочеш новий рік". Музикант також презентував кліп до треку, в якому демонструється вир емоцій.

Відеоролик, де за сюжетом бабуся, молоді батьки і їх двоє дітей то ладнають один з одним, то б'ються, кидаючись речами, виставили на офіційному YouTube-каналі артиста. Сам Дмитро Шуров постав на відео в образі Діда Мороза, який має намір примирити сім'ю.

"Секрет щастя в тому, щоб поєднувати чорні і білі клавіші вашого життя в гармонійну мелодію зрозумілим чином. А пісню можна прикладати до душевних ран! Бажаю всім бути почутими і бути здатними вирішити конфлікти, які є невід'ємною частиною буття. Бо всі — однієї крові", — поділився Дмитро Шуров.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американська поп, ритм-енд-блюз співачка Мерая Кері порадувала своїх слухачів кліпом на пісню "All I Want for Christmas Is You". Варто відзначити, що 49-річна артистка написала цю композицію ще в 1994-му році. Так, 15 років тому сингл лідирував в світових чартах, а також встановив відразу три рекорди Гіннеса.



 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!