Головна Новини Дозвілля музика Kazka випустили інтимний кліп на нову пісню
commentss НОВИНИ Всі новини

Kazka випустили інтимний кліп на нову пісню

Над відео працював режисер Алан Бадоєв

24 грудня 2019, 23:40 comments3043
Поділіться публікацією:








Kazka випустили інтимний кліп на нову пісню

Відомий український бенд Kazka презентував кліп на нову пісню під назвою "Палала". Відомо, що трек стане частиною майбутнього альбому Nirvana. Варто відзначити, що над створенням відеокліпу працював популярний український кліпмейкер, 38-річний Алан Бадоєв. Кліп опублікували на офіційному YouTube-каналі музикантів. За добу відео набрало понад 121 тис. переглядів і майже 5 тис. користувачів мережі оцінили його лайком.

"Це наша найвідвертіша відеоробота. Це моє відверте зізнання. Мій пошук себе, своєї привабливості, своєї краси! Ми розуміли, що відео може викликати неоднозначну реакцію, але "Палала" – про пристрасті, тому іншої відеороботи ми собі не уявляли", – поділилася фронтвумен гурту, Саша Зарицька.

Бадоєв зазначає, що в цьому відео чітко простежуються такі теми, як: бодипозитив, расова рівність, а також свобода вибору партнера. "Це історія перших почуттів, де вони тільки починають відкриватися разом з пристрастю. Кожен з нас вперше відчував на собі перше кохання, і абсолютно неважливо, як і до кого воно приходить", – розповів Бадоєв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Адель влаштувала веселу Різдвяну вечірку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!