Головна Новини Дозвілля музика Названо рейтинг найбільш дратівливих новорічних пісень
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо рейтинг найбільш дратівливих новорічних пісень

У рейтинг входить десять композицій

27 грудня 2019, 15:00 comments2418
Поділіться публікацією:








Названо рейтинг найбільш дратівливих новорічних пісень

Новий рік невідворотно наближається і хочеться створити незабутню атмосферу. Одним з улюблених способів підняття настрою є плейлист з новорічних композицій. Проте не завжди цей метод дає потрібний результат, і ось британці склали рейтинг пісень, які тільки викликають роздратування.

До речі кажучи, на першому місці трек Мераї Кері "All I Want for Christmas Is You", який у багатьох країнах дуже люблять. Він асоціюється зі святами, а сама співачка навіть випустила оновлений кліп в цьому році, де відтворила казку.


На другій позиції – Band Aid — "Do They Know it's Christmas?", у трійці лідерів-раздрадителей – Wizzard — "I Wish It Could Be Christmas Everyday".


У десятку рейтингу також увійшли: Slade — "Merry Xmas Everybody" , Wham! — "Last Christmas", The Pogues and Kirsty MacColl — "Fairytale of New York", Tom Jones & Cerys Matthews — "Baby it's Cold Outside", Jackson 5 — "Santa Claus is Coming to Town", Eartha Kitt — "Santa Baby", Andrews Sisters — "Jingle Bells".


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США 65-річний чоловік у день Різдва скоїв напад на банк. Однак частиною вкрадених доларів злочинець вирішив поділиться з перехожими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!