Головна Новини Дозвілля музика Євробачення 2020: з'явилися перші ставки на переможця
commentss НОВИНИ Всі новини

Євробачення 2020: з'явилися перші ставки на переможця

Пісенний конкурс відбудеться в Роттердамі

16 січня 2020, 18:55 comments2403
Поділіться публікацією:
Євробачення 2020: з'явилися перші ставки на переможця

Відомо, що в 2020 році учасники щорічного конкурсу естрадної пісні Євробачення виступлять в Нідерландах. Відомо, що перший півфінал відбудеться 12 травня, 14 травня – другий, а вже 16 травня визначиться переможець. Варто відзначити, що ще не всі країни визначилися з учасниками міжнародного конкурсу. Однак у букмекерів вже склалося своє бачення щодо лідерів серед співаків.

Перші прогнози опублікували на офіційному сайті пісенного конкурсу. Так, на думку букмекерів перше місце займе РФ, яка поки ще не назвала ім'я виконавця, який представлятиме країну на конкурсі. Нагадаємо, в минулому році на Євробачення від Росії вдруге відправився Сергій Лазарєв, який посів третє місце.

А ось, Україна опинилася на дев'ятому місці в опублікованому рейтингу. Відзначимо, ім'я представника України стане відомо у фіналі Нацвідбору, який відбудеться 22 лютого.

До речі, імена всіх учасників поки невідомі, проте з представниками вже визначилися Іспанія, Бельгія, Болгарія, Австрія, Кіпр і Грузія. Так, від Іспанії на конкурсі виступить Блас Канто, Бельгію представить група Hooverphonic, Болгарію – VICTORIA, Кіпр – Sandro, Австрії – Вінсент Буено, Грузію — Торніке Кіпіані, Нідерланди – Жангу Макрой, Францію – Том Ліб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Біллі Айлиш створила екологічну колекцію одягу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!