Головна Новини Дозвілля музика Alyosha & Vlad Darwin зняли екстремально гарячий кліп в пустелі ОАЕ
commentss НОВИНИ Всі новини

Alyosha & Vlad Darwin зняли екстремально гарячий кліп в пустелі ОАЕ

Виявилося, зовсім непросто робити зйомки в пустелі

18 січня 2020, 14:00 comments2299
Поділіться публікацією:








Alyosha & Vlad Darwin зняли екстремально гарячий кліп в пустелі ОАЕ

Не так давно, співачка Alyosha і учасник популярного телевізійного шоу "Фабрика зірок 2" Vlad Darwin заспівали дуетом. Так, українські артисти записали спільний альбом "Золота середина", а зараз музиканти працюють над створенням кліпу на трек під назвою "Торнадо". Як поділилися самі артисти, зйомки відео проходили в Арабських Еміратах. Відомо, що в якості режисера виступила успішна кліпмейкер Інна Грабар.

У свою чергу учасники дуету вже поділилися в мережі першими фото зі знімального майданчика, а також розповіли про процес. Зі слів Влада Дарвіна, організувати зйомку в пустелі виявилося не так просто, так як в ОАЕ існує заборона на ввезення коптерів. Тому потрібно було шукати місцевих операторів, у яких є дозвіл на зйомку з повітря.

Крім того, всі учасники знімальної групи, які щодня перебували під палючим сонцем, на розпеченому піску, дуже сильно обгоріли. А ось, Alyosha доводилося долати по кілька кілометрів на підборах, Vlad Darwin — у важких черевиках. Так, однією з неприємностей було і те, що сліди від взуття залишалися на піску, яких за режисерським задумом не повинно бути видно.

"Ну, і з цим впоралися. Правда асистентам на майданчику довелося нелегко, вони постійно замітали бархани віником", — поділилася Alyosha.

Варто відзначити, що Vlad Darwin теж асистував під час зйомок кадрів з Alyosha: для тіні тримав над нею постійно великий зонт, подавав воду, збирав речі, які артистка розкидала в кадрі, тримав колонку з музикою.

Прем'єра кліпу "Торнадо" відбудеться найближчим часом, а 16 лютого у столиці пройде концерт, на якому прозвучать всі треки з альбому "Золота середина".


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кайлі Дженнер збирається відкрити власний музей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!