Головна Новини Дозвілля музика «Я тобі не бейбі»: співачка Jerry Heil представила новий хіт
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я тобі не бейбі»: співачка Jerry Heil представила новий хіт

Співачка написала трек всього за кілька днів

11 лютого 2020, 17:25 comments4315
Поділіться публікацією:








«Я тобі не бейбі»: співачка Jerry Heil представила новий хіт

24-річна українська співачка і популярна відеоблогерка Jerry Heil порадувала своїх фанатів новою піснею, яка стане саундтреком до нового сезону реаліті-шоу "Від пацанки до панянки". Відео опубліковане на YouTube-каналі зірки і зібрало за добу понад 145 тис. переглядів.

Артистка випустила композицію "#НЕБЕЙБІ", де розповідає про буллінг і про те, як важливо не піддаватися на провокації, а знаходити сили, щоб рухатися вперед. Jerry Heil зізналася, що з радістю прийняла пропозицією написати саундтрек до популярного шоу, тому що ця тема їй була близька. Співачка зазначила, що в той момент відпочивала з сім'єю на морі, але натхнення написати трек на таку тему, прийшло до неї відразу, тому вона взялася за роботу в той же вечір.

Українська зірка каже, що її пісня повинна мотивувати дівчат на нові звершення, цілі і саморозвиток. Не потрібно зациклюватися на плітках, приниженні й доріканнях з боку оточуючих, важливо знайти сили, щоб протистояти цьому.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що співачка Jerry Heil представила пісню для Нацвідбору на "Євробачення 2020".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!