Головна Новини Дозвілля музика Унікальний рукопис пісні The Beatles пішов з молотка за рекордні 910 тис. доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Унікальний рукопис пісні The Beatles пішов з молотка за рекордні 910 тис. доларів

Пов'язані з The Beatles речі продали на аукціоні в честь 50-річчя з моменту розпаду групи

12 квітня 2020, 18:48 comments13285
Поділіться публікацією:
Унікальний рукопис пісні The Beatles пішов з молотка за рекордні 910 тис. доларів

Рукописні тексти пісень виконавця Пола Маккартні до пісні The Beatles "Hey Jude" пішли з молотка в п'ятницю за 910 тис. дол., що у дев'ять разів перевищує її початкову вартість, повідомляє Reuters з посиланням на аукціонний дім julien's Auctions.

Перед продажем музичний спеціаліст julien's Auctions Джейсон Уоткінс назвав дуже рідкісними і цінними поспішно написані нотатки Маккартні для студійного запису 1968 року "Hey Jude".

Вінтажна бас-барабанна головка з логотипом The Beatles, яка була використана під час першого північноамериканського туру англійської групи в 1964 році, була ще одним топ-лотом, який продали за 200 тис. дол.

Ці предмети були серед більш ніж 250 найменувань пам'ятних речей, пов'язаних з гуртом The Beatles, запропонованих на інтернет-аукціоні julien's Auctions в честь 50-річчя з дня розпаду гурту.

Малюнок Джона Леннона і його дружини Йоко Оно під назвою "Багізм", термін, який вони вигадали, аби висміяти стереотипи, був проданий за 93 750 доларів, у той час як попільничка, використовувана барабанщиком The Fab Four Рінго Старром в студії звукозапису Abbey Road в Лондоні, принесла 32 500 доларів.

Дерев'яна сцена невеликого ліверпульського майданчику, де гурт виступав до того, як отримав славу, пішла за 25 600 доларів.

Продаж повинна була відбутися в інтернеті і в Hard Rock Cafe на Таймс-Сквер, Нью-Йорк, але за пандемії коронавіруса аукціон проводився виключно в онлайн-форматі.

Раніше "Коментарі" писали, що голлівудський режисер Пітер Джексон разом з кіностудією "Дісней" працює над екранізацією зоряного шляху відомого у всьому світі британським гуртом "The Beatles".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!