Головна Новини Дозвілля музика Rolling Stones випустили пісню вперше з 2012 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Rolling Stones випустили пісню вперше з 2012 року

Новий кліп Rolling Stones присвячений пандемії

24 квітня 2020, 18:51 comments2294
Поділіться публікацією:








Rolling Stones випустили пісню вперше з 2012 року

Відома на весь світ британська рок-група Rolling Stones випустила нову пісню з назвою "Living in a Ghost Town" (з англійської — "Життя в примарному місті") вперше з 2012 року. Кліп під нову пісню опублікували на відеоплатформу YouTube

Нова пісня, як і більшість сучасних культурних релізів в 2020 році, присвячена поширенню пандемії коронавіруса Covid-19. У кліпі на пісню "Living in a Ghost Town" показали спорожнілі вулиці столиці Великобританії, а також безлюдне метро і популярні визначні пам'ятки Лондона.

Примітно, що пісня була написана ще близько року, але перед випуском текст змінили слідування сучасним тенденціям, пов'язаним з пандемією коронавіруса Covid-19 у світі.

Пісню написали Кіт Річардс і вокаліст Rolling Stones Мік Джаггер. Група Rolling Stones заснована в 1962 році і довгі роки змагалася за популярності з іншою відомою британською групою The Beatles.


Як повідомляв портал "Коментарі", в соціальній мережі Instagram планують додати нову функцію — позначку "Remembering" для померлих користувачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!