Головна Новини Дозвілля музика Насті Каменських - 33: найгарячіші кліпи відомої співачки
commentss НОВИНИ Всі новини

Насті Каменських - 33: найгарячіші кліпи відомої співачки

Настя Каменських виступає під псевдонімом NK

4 травня 2020, 10:50 comments3129
Поділіться публікацією:








Насті Каменських - 33: найгарячіші кліпи відомої співачки

Сьогодні, 4 травня, відома українська співачка і ведуча Настя Каменських святкує свій день народження. В цьому році їй виповнилося 33 роки. З цієї нагоди ми вирішили згадати найгарячіші кліпи популярної артистки.

З 2017 року Настя Каменських почала сольну кар'єру під псевдонімом "NK". Її пісні збирають багатомільйонні переглядів на Youtube. За короткий період Каменських вдалося випустити безліч хітів і в 2018 році завоювати титул "Співачка року".

"Попа як у Кім"

Цей запальний кліп співачка випустила 14 лютого 2019 року, і він моментально став вірусним, набравши понад 2 мільйонів переглядів за добу.


"Обіцяю"

У квітні 2019 року Настя Каменських випустила кліп на пісню "Обіцяю", яка є визнанням в коханні своєму чоловікові Потапу.


"Elefante"

В кінці минулого року артистка представила кліп "Elefante", який підкорив своєю яскравістю, неординарністю і з'єднанням культур.


"Miami"

У 2020 році Настя презентувала композицію під назвою Miami, яку записала в колаборації з Jacob Forever і Джессі Frank. У день прем'єри треку співачка засяяла на величезному білборді в самому серці Нью-Йорка на Таймс-Сквер. Український артист там з'явився вперше.


"Lollipop"

Каменських продовжує підкорювати латиноамериканських слухачів і дивує своїм талантом. Два місяці тому українська артистка випустила кліп з іспанським співаком Juan Magan.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що NK навчить шанувальників жити в своєму стилі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!