Головна Новини Дозвілля музика Російський репер Guf, який виступав в Криму, оголосив про відкриття свого магазину одягу в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський репер Guf, який виступав в Криму, оголосив про відкриття свого магазину одягу в Києві

Магазин LUGANG вже працює онлайн

14 травня 2020, 19:28 comments2228
Поділіться публікацією:
Російський репер Guf, який виступав в Криму, оголосив про відкриття свого магазину одягу в Києві

Російський репер Олексій Долматов, який виступає під псевдонімом Guf, розповів про відкриття свого магазину одягу бренду LUGANG в Києві. Також артист, який раніше неодноразово виступав на тимчасовій окупованій території Кримського півострова, розповів про плани дати в Україні вісім концертів після карантину. Про це Олексій Долматов розповів у відеоролику на своїй офіційній сторінці в Instagram.

За його словами, бренд LUGANG тепер можна придбати на території України, а саме в Києві. На поточний момент магазин працює тільки онлайн, але відразу після завершення карантину планується відкриття і оффлайн-магазин, де можна буде познайомитися з маренням, поміряти речі і бути на стилі".

У минулому Guf неодноразово виступав на території окупованого Криму. В 2016 році після звернення активістів групи "Вiдмiч" у Службу безпеки України його не впустили в нашу країну. Останній виступ в Криму російський репер Олексій Долматов дав у минулому 2019 році. У 2019 році В інтерв'ю Ксенії Собчак Guf сказав, що йому "все одно, хто платить".

Як повідомляв портал "Коментарі", Alyona Alyona і Kyivstoner випустили спільний трек "Рятувальний круг".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!