Онлайн-шоу Євробачення-2020 покажуть у 46 країнах світу

Організатори обіцяють сюрпризи для глядачів

Мовники 46 країн світу будуть транслювати спеціальне шоу, в якому візьмуть участь виконавці, які повинні були представляти різні держави на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2020". Крім конкурсантів нинішнього року, в онлайн-шоу візьмуть участь виконавці, які виступали на конкурсі в минулі роки. Про це пише "Інтерфакс".

У шоу під назвою "Eurovision: Europe Shine A Lig" будуть брати участь представники 41 країни, які повинні були виступити на 65-му конкурсі у голландському Роттердамі. Крім того, всі учасники "Євробачення-2020", перебуваючи у своїх країнах, разом виконають пісню Love Shine A Light британської групи Katrina and The Waves, яка перемогла на конкурсі в 1997 році.

Україну в нинішньому році представляє група Go_A.

За задумом організаторів, концерт повинен тривати близько двох годин. Також вони підготували сюрпризи для глядачів та прямі включення з різних країн.

Нагадаємо, "Євробачення" у 2020 році повинно було відбутися в 65-й раз. Пісенний конкурс був запланований на 12-16 травня в Роттердамі. Нідерланди отримали право приводити конкурс після перемоги свого виконавця Дункана Лоуренса на "Євробаченні" в 2019 році.

Раніше "Коментарі" писали, що популярний європейський пісенний конкурс Євробачення-2020 покажуть онлайн. Спільний проект відеоплатформи YouTube і Європейського мовної спілки EBU під назвою Eurovision Song Celebration 2020 покажуть в двох частинах.