Головна Новини Дозвілля музика Глядачі обрали кращу пісню в історії Євробачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Глядачі обрали кращу пісню в історії Євробачення

Група Abba виграла Євробачення 1974 з піснею Waterloo

19 травня 2020, 21:10 comments3778
Поділіться публікацією:








Глядачі обрали кращу пісню в історії Євробачення

В день, коли повинен був пройти скасований в 2020 році через пандемії коронавіруса Covid-19 пісенний конкурс Євробачення, глядачі проголосували за кращу пісню в історії Євробачення. Про це повідомили у виданні BBC.

Переможцем стала легендарна шведська група Abba, яка виграла конкурс Євробачення в 1974 році з піснею Waterloo. У тому ж році пісня очолила музичні чарти Великобританії і принесла групі світову популярність.


У шорт-лист програми конкурсу увійшли такі виконавці виконавці, як Bucks Fizz, Gina G, Netta, Conchita Wurst. А список склали експерти Євробачення і Ken Bruce, Adele Roberts, Mel Giedroyc, Rylan Clark-Neal, Scott Mills.

Також у програмі показали відеокліп на пісню My Last Breath Джеймса Ньюмана, якою планували відкрити конкурс Євробачення в 2020 році. Провідний шоу зв'язався з виконавцем по відеозв'язку.

Як повідомляв портал "Коментарі", онлайн-кінотеатр Netflix випустив трейлер до документального фільму про Євробаченні під назвою Eurovision: The Story of Fire Saga, який вийде вже 26 червня 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!