Головна Новини Дозвілля психологія Коли чоловікові дозволено пустити скупу сльозу
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли чоловікові дозволено пустити скупу сльозу

Завжди є ситуації, коли чоловік не може стримати сліз

19 серпня 2019, 16:40 comments3402
Поділіться публікацією:
Коли чоловікові дозволено пустити скупу сльозу

Хто сказав, що чоловікові не можна плакати? Навіщось же ця "ганебна" функція у нас закладена. Так що лийте сльози без сорому, але тільки в цих виняткових випадках. А також сприймайте поради з гумором.

1. Коли дуже боляче

Щоб уникнути непорозумінь: дуже – значить дуже. І це не удар під дих і вже точно не порізаний палець, а як мінімум відрізаний. Пам'ятаєте сцену з тортурами поліцейського з "Скажених псах"? Ось це боляче. Так що не варто скаржитись, як ображена школярка, якщо вам по голові ненавмисно потрапили тенісним м'ячем. Ви чоловік, терпіть.

2. Коли ви під дулом пістолета

Мабуть, це не та ситуація, коли варто думати про свій імідж. Голосіть скільки завгодно, а якщо це може врятувати вам життя – ще сильніше.

3. В кіно

Ридаючих хлопців з опухлими рожевими оюличчями у фільмах, здається, тепер чи не більше, ніж дівчат. Але не забувайте, що кіно – це форма драматичного мистецтва, а в драмі (навіть в самій гарній) емоційна частина завжди до остраху перебільшена. Загалом, Макконахі нехай плаче скільки завгодно, – йому за це платять – а ви тримайте себе в руках.

4. Коли ви стаєте батьком

Мабуть, єдиний випадок, де сльози схвалюються.

0n8GAgrg7aipGE9KCCw5EH-NQ.jpg

5. Коли в обличчя дме сильний холодний вітер

Тут ви нічого не поробите, сльози поллються без вашого дозволу.

6. Коли улюблена команда виграє (але не програє)

Пролити пару сльозинок за улюблену команду зовсім не соромно, особливо якщо ця перемога далася важко. Приємно ж усвідомлювати, що голос був зірваний не дарма. Але у випадку програшу ведіть себе гідно – поразки роблять чоловіка тільки сильніше.

7. Коли намагаєтеся спокусити дівчину

Виявляється, дівчата дійсно люблять чутливих чоловіків. Але будьте акуратні, грань дуже тонка. Можна, наприклад, спробувати розплакатися перед картиною Сєрова, підкріпивши це в міру емоційним монологом про унікальне художнє чуття майстра. А плакати в зоомагазині при вигляді мініатюрного домашнього поросяти навіть не думайте.

Видання "Коментарі" також розповість вам, як чоловікові подолати депресію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!