Основні різновиди неодружених чоловіків

Найпоширеніші типи холостяків

Не часто так буває, що з першого разу виходиш заміж за того хлопця, який і потрібен. Набагато частіше трапляється вийти за "не того" хлопця, з яким не виходить побудувати дружну сім'ю. Якими бувають типи неодружених чоловіків, з якими найважче побудувати сім'ю.
Одинак
Він старший за вас на кілька років, можливо, захоплюється поезією або живописом, трохи філософ. Спочатку ви від нього просто в захваті – розумний, красивий, ерудований, романтичний. Не чоловік, а мрія. Але це тільки при найближчому розгляді.
З плюсів такого чоловіка можна виділити його цікавість як особистістості, сексуальність, загадковість. Пізнавати його – одне задоволення. Однак насправді він виявляється зовсім не зрілим. Вам постійно доводиться приймати його умови, а у будь-яких негараздах він буде звинувачувати вас і тільки вас, тим самим за ваш рахунок самостверджуючись.
Поганець
Дівчата люблять поганих хлопців, це факт. Він завжди тримається дещо відчужено, однак ви свято вірите в те, що всередині у нього ніжна, ранима душа.
Секс з таким хлопцем просто відмінний, буря емоцій вам теж забезпечена. З такою людиною не засумуєш. Але по-справжньому любити погані хлопці не вміють, вони не здатні йти на жертви. І емоції їм приносять більше страждань та болю, ніж задоволення.
чого жінки найбільше очікують від чоловіків.