Головна Новини Дозвілля психологія Основні різновиди неодружених чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Основні різновиди неодружених чоловіків

Найпоширеніші типи холостяків

27 серпня 2019, 12:54 comments2537
Поділіться публікацією:
Основні різновиди неодружених чоловіків

Не часто так буває, що з першого разу виходиш заміж за того хлопця, який і потрібен. Набагато частіше трапляється вийти за "не того" хлопця, з яким не виходить побудувати дружну сім'ю. Якими бувають типи неодружених чоловіків, з якими найважче побудувати сім'ю.
Одинак
Він старший за вас на кілька років, можливо, захоплюється поезією або живописом, трохи філософ. Спочатку ви від нього просто в захваті – розумний, красивий, ерудований, романтичний. Не чоловік, а мрія. Але це тільки при найближчому розгляді.
З плюсів такого чоловіка можна виділити його цікавість як особистістості, сексуальність, загадковість. Пізнавати його – одне задоволення. Однак насправді він виявляється зовсім не зрілим. Вам постійно доводиться приймати його умови, а у будь-яких негараздах він буде звинувачувати вас і тільки вас, тим самим за ваш рахунок самостверджуючись.
Поганець
Дівчата люблять поганих хлопців, це факт. Він завжди тримається дещо відчужено, однак ви свято вірите в те, що всередині у нього ніжна, ранима душа.
Секс з таким хлопцем просто відмінний, буря емоцій вам теж забезпечена. З такою людиною не засумуєш. Але по-справжньому любити погані хлопці не вміють, вони не здатні йти на жертви. І емоції їм приносять більше страждань та болю, ніж задоволення.
T3gIxzooQ-KrB6S9oXasseDPh.jpg
Дуже хороший
Такі хлопці подобаються мамам. У нього є все, що потрібно для забезпеченого життя – своя квартира, престижна робота, машина. Він вміє готувати, завжди охайний, вдома у нього абсолютний порядок, а холодильник завжди набитий всілякими смаколиками.
Цей хлопець за першим покликом готовий вас куди-завгодно відвезти і звідки завгодно забрати, загалом, добрий хлопець. Але з ним нудно до нестями. Єдине, про що він з вами говорить – це робота, фінанси і все, що з ними пов'язано. Він швидше нагадує батька, ніж коханого хлопця.
Не потрібно шкодувати про те, що ви, знайшовши, здавалося, ідеального хлопця, не змогли його полюбити, після чого вам довелося розлучитися. Просто ви ще не знайшли свою справжню любов, а вона рано чи пізно знайдеться. Не шкодуйте про стосунки, що не склалися, вважаючи їх генеральною репетицією пошуків сімейного щастя.

Також видання "Коментарі" розповість, чого жінки найбільше очікують від чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!