Головна Новини Дозвілля психологія Як взяти себе в руки і гідно попрацювати в п'ятницю
commentss НОВИНИ Всі новини

Як взяти себе в руки і гідно попрацювати в п'ятницю

Дуже важко змусити себе працювати в повну силу в п'ятницю. Але потрібно

13 вересня 2019, 17:17 comments2287
Поділіться публікацією:
Як взяти себе в руки і гідно попрацювати в п'ятницю

Найчастіше, тільки з допомогою самомотивації можна змусити себе працювати в п'ятничний день. А все тому, що ви прекрасно знаєте, що це останній робочий день вашого трудового тижня. І в цей день вам буде важко зосередитися на виконанні робочих завдань, адже по всьому офісу витає дух п'ятниці. Але не залежно від того, чи відчуваєте ви чи ні цей п'ятничний дух, вам потрібно працювати, незважаючи вихідні, що маячать перед носом. І справді, в деяких місцях в п'ятницю більше роботи, ніж в усі інші дні. Сьогодні ми дамо вам безпрограшні поради, які допоможуть оптимізувати вашу роботу в п'ятницю.

Сфокусуйтеся на виконання поточних обов'язків

Ви ж чоловік, тому перестаньте скаржитися, що вам так тяжко працювати по п'ятницях. Скаргами ви нічого не доб'єтеся, лише тільки відкладете свою працю на наступний тиждень. Життя жорстока штука, так що зберіться і зосередьтеся на виконання ваших завдань сьогодні, в п'ятничний день. Так, це може бути нелегким завданням, адже повітря просочене п'ятничним настроєм. Але вам потрібно залишатися зосередженим, тримайте свій погляд на годиннику і продуктивно виконуйте поставлені вами завдання.

1r5rWsV9bM1zXHe1a8aFBvOXL.jpg

Уникайте тривалих перерв на обід

Довга обідня перерва в п'ятницю може сильно розслабити вас у другій половині робочого дня. Це означає, що невиконана за цей час робота змусить вас потім працювати до пізньої ночі. Тепер ви будете скаржитися на те, що вам доводиться працювати допізна, замість того, щоб як слід попрацювати протягом робочого дня п'ятниці? Ні, ми не змушуємо вас обідати поспіхом, просто не потрібно дозволяти собі додаткових перерв після обіду, знаючи, що вас чекає невиконана робота.

Виконуйте спершу найбільш невідкладні завдання

Завжди знаходиться кілька завдань, які потрібно виконати до вихідних днів. Рекомендуємо почати вирішувати найважливіші або найскладніші завдання першої половини робочого дня. Адже це найпродуктивніший час для виконання робочих завдань. Хоча, багато і працюють тільки вранці в п'ятницю. Адже в п'ятницю після обіду робоча атмосфера стає більш розслабленою і деякі з ваших колег навіть намагаються втекти раніше з роботи. Ви ж не хочете саме в цей час вирішувати найважливіші завдання, а одним оком дивитися на людей, які вже покидають своє робоче місце, і мріяти бути серед них.

Вміло використовувати першу половину робочого тижня

Звичайно, ви можете скаржитися, що понеділок завжди важкий день. Але кращий спосіб зробити цей день легше – повністю зануритися в роботу. Кинувши всі свої зусилля на першу половину тижня, ви виявите, щоб можете виконувати набагато більше, ніж раніше. Тому, краще всього важко попрацювати у першу половину тижня. Завдяки цьому ви виконаєте не тільки більше завдань, але і зможете полегшити собі роботу в п'ятницю, про яку ми вже стільки розмовляємо.

KK3paGODFRylHm823Z3-e7bUQ.jpg

Трохи п'ятничних веселощів на роботі

Сподіваємося, що ми переконали вас в необхідності повноцінної роботи по п'ятницях. Але це не повинно зупиняти вас від бажання трохи повеселитися на роботі. Невеликі веселощі дозволять зняти стрес, що накопичився за цілий трудовий тиждень, крім того, ви будете ефективніше виконувати ваші обов'язки, коли знову повернетеся до роботи. Головна ідея тут полягає в тому, що в п'ятницю дуже важливо дотримуватися балансу між веселощами і роботою. І тоді ваш п'ятничний робочий день пройде легко і безтурботно. Наприклад, ви можете прокричати на весь офіс: "Хай живуть вихідні!". Повірте нам, після такого жесту залишок вашого дня пройде більш приємно і майже непомітно.

Також видання "Коментарі" розповість, як відновити сили після важкого робочого дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!