Головна Новини Дозвілля психологія Як колір постільної білизни впливає на якість сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Як колір постільної білизни впливає на якість сексу

Романтичним парам підійде набір фіолетового кольору

22 жовтня 2019, 18:25 comments4117
Поділіться публікацією:
Як колір постільної білизни впливає на якість сексу

В наш час вже не секрет, що колір серйозно впливає на людську психіку, але чомусь багато хто забуває про це, купуючи постільну білизну. Британські вчені провели дослідження в цій сфері і встановили взаємозв'язок між якістю інтимного життя і кольором простирадла.

Психологи стверджують, що червоний колір постільної білизни здатний привнести в сексуальне життя більше пристрасті, вогню, енергії та любові. Але головне не перестаратися з його кількістю в спальні, адже червоний є ще кольором агресії і сили.

Зелені відтінки сприятливо впливають на емоційну близькість між партнерами, допомагаючи продовжити статевий акт, додавши в нього спокій і розміреність. Однак, з таким кольором треба бути обережним, адже у великій кількості зелений колір може викликати нудьгу і ревнощі.

Романтичним натурам підійде постільна білизна фіолетового або пурпурного кольору, особливо, якщо він поєднується із золотим. Такі відтінки здатні розбудити сексуальні фантазії, підштовхуючи партнерів до експериментів в ліжку.

Пастельні тони відмінно знімають накопичений стрес. При цьому для сну краще вибирати відтінки, які будуть до душі обом партнерам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як колір в інтер'єрі дитячої кімнати впливає на психіку дитини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!