Головна Новини Дозвілля психологія Психологи назвали способи боротьби з новорічним стресом
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи назвали способи боротьби з новорічним стресом

Перед прийдешніми новорічними святами багато хто відчуває стрес

27 грудня 2019, 09:40 comments1603
Поділіться публікацією:
Психологи назвали способи боротьби з новорічним стресом

Останній місяць року перетворюється в божевільну гонку, адже потрібно підготувати підсумкові матеріали по роботі, купити подарунки та одяг, спланувати канікули, а часу обмаль. Багато людей скаржаться, що напередодні Нового року їх охоплює стрес і депресивний стан, але як з цим боротися?

В першу чергу, потрібно видихнути і скласти план дій. Якщо ви не встигаєте впоратися з усіма справами, розподіліть їх на дві групи: важливі (термінові) і не важливі (не термінові). Відповідальність за важливі справи візьміть на себе, а не важливі доручіть комусь із друзів або членів сім'ї. З їх допомогою ви розвантажите свій графік і відчуєте підтримку, яка дуже важлива в такі хвилини.

Психологи радять позбутися від новорічного стресу шляхом відпускання образ. Якщо ви з кимось посварилися або вас хтось образив, напишіть всі свої думки на аркуші паперу, а потім спаліть його. Це  простий, але дуже ефективний метод.

Також не варто забувати про себе і свої бажання. Святкова метушня може викликає втому і безсилля, тому потіште себе якимось подарунком чи солодощами. Пам'ятайте, що стрес – це хаос, постійний рух, плутанина, нервове напруження, для того, щоб позбутися від нього, потрібно сповільнитися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти допоможуть позбутися від стресу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!