Головна Новини Дозвілля психологія П'ять порад, які навчать ставитися до життя простіше
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять порад, які навчать ставитися до життя простіше

Щоб впевнено йти по життю, чоловікові необхідно дивитися на багато речей більш спокійно

6 лютого 2020, 16:38 comments5924
Поділіться публікацією:
П'ять порад, які навчать ставитися до життя простіше

Для кожного чоловіка нормально багато думати і намагатися тримати все під контролем. Ми намагаємося не упустити жодної дрібниці, враховувати кожен нюанс, реагувати на кожен випадок. Це непогано, але якщо перестаратися, то можна вигоріти і врешті-решт впасти на півдорозі до досягнення мети.

Іноді треба просто змусити себе ставиться до життя простіше. Сьогодні ми поговоримо про це.

Треба бути трохи егоїстом

Егоїзм і здоровий егоїзм — це два абсолютно різних явища. Чоловік зі здоровим егоїзмом не стане йти до мети по трупах. Він лише завжди буде тримати баланс між своїми інтересами та інтересами інших. Також він буде вміло вибудовувати особисті межі. Розслабитися після робочого дня і не обтяжувати себе новими справами для такого чоловіка цілком нормальне явище. Також як і відсвяткувати що-небудь у ресторані просто тому, що не хочеться готувати.

9lykZfCp5_gMJcmMejoo3c-7-.jpg

Не скаржся і не шкодуй

Що б не відбувалося в житті, не зациклюйся на поганому. Часті скарги на життєві невдачі породжують ще більше приводів до скарг. В результаті ниття стає твоєю типовою моделлю поведінки. Якщо ж чоловік припинить скаржитися, то стане більш мужньо зустрічати життєві проблеми, а дрібні неприємності і зовсім перестане помічати.

7JEB1cqNNfxUAH_nnqBbq7H1Z.jpg

Не сприймай близько до серця

Якщо все сприймати на свій рахунок, можна швидко стати постійним клієнтом психотерапевта. Тому слід відкинути емоції у бік і не реагувати гостро на думку оточуючих. Немає сенсу переживати про те, що вже відбулося. Тим більше, якщо це просто дрібниці, які відволікають від важливих цілей.

Не намагайся все контролювати

Більшість людей хотіли б повністю контролювати своє життя, але реальність така, що чоловіки не боги і не здатні тримати під контролем абсолютно все. Прийми той факт, що в житті завжди буде невизначеність. Це не добре і не погано. Це норма. І якщо вже на те пішло, то так навіть цікавіше.

OzDIiiT29CMhUBBCWEYbO4VSa.jpg

Дотримуйся своїх власних правил

Якщо тебе постійно чогось навчають і ти слідуєш цій науці — то це непогано. Але є варіант ще краще. Чоловік може розробити власні правила, яким і буде слідувати на своєму життєвому шляху, який неодмінно приведе його до успіху.

Всі ці правила можна звести в один простий висновок — не відволікайтеся на дрібниці і концентруйтеся на своїй основній меті. Тоді ви неодмінно здобудете замок, вб'єте дракона і врятуєте красуню. А видання "Коментарі" розповість, чому чоловікам так потрібен адреналін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!