Головна Новини Дозвілля психологія Що потрібно жінці, щоб бути щасливою
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно жінці, щоб бути щасливою

Багатьох жінок турбує питання про те, як бути щасливою

22 лютого 2020, 14:00 comments2275
Поділіться публікацією:
Що потрібно жінці, щоб бути щасливою

Психологи кажуть, що для жіночого щастя важливі кілька факторів, і це не тільки сім'я і діти, адже жінка повинна займатися саморозвитком і знаходити час для себе. Про це повідомляє видання Ukr.media.

Самореалізація

Крім домашніх справ і виховання дітей, жінці необхідно займатися справою, яка приносить їй задоволення, і свій прибуток. Улюблена робота — одна з складових щасливого життя, адже вона допомагає розвиватися, знайомитися з новими людьми, знаходити нові знання та інше.

Друзі

Кожній людині потрібні друзі, але тільки вірні й надійні, з якими можна поділитися найтаємнішим і зважитися на необдумані вчинки. Друзям можна виговоритися і з ними можна відволіктися від повсякденної рутини.

Фінансова незалежність

Багато людей з усіх сил намагаються знайти фінансову незалежність, адже "сидіти на шиї" ні у кого не хочеться. Жінці для щастя також важливий цей фактор, адже постійно просити у чоловіка грошей на косметику і особисті потреби трохи принизливо.

Любов до себе

Жінці необхідно любити себе, адже саме з цього і починається щастя. Якщо є внутрішня гармонія, спокій і хороше самопочуття, тоді кожен день буде приносити радість і позитивних моментів стане більше.

Хобі

Крім роботи і дому, добре ще мати і улюблене захоплення. Це може бути все, що завгодно: вишивка, малювання, співи, танці — все, що допоможе вам відволіктися і привнесе у ваше життя більше позитивних емоцій і задоволення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, чому жінкам не можна багато працювати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!