Головна Новини Дозвілля психологія Коли чоловікові слід звернутися до психолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли чоловікові слід звернутися до психолога

Для чоловіка немає нічого ганебного в спілкуванні з психологом, а інколи це конче необхідно

6 березня 2020, 12:16 comments1862
Поділіться публікацією:
Коли чоловікові слід звернутися до психолога

Багато чоловіків і донині вважають похід до психолога чимось ганебним. Тим не менш, у розвинених країнах більшість з них вже давно засвоїла, що психічне здоров'я також вимагає уваги з боку фахівця, а самолікування може призвести до незворотних наслідків.

Сьогодні ми вам розповімо, за яких обставин чоловікові слід звернутися до психолога.

... відчуваєш залежність

Це може бути залежність від певної ідеї або людини. Головне — вчасно усвідомити проблему. Якщо ти не можеть впоратися зі своїм пригніченим станом, то краще не займайся самолікуванням і звернися до психолога.

... у тебе виявлена тахікардія

Прискорене серцебиття без всякої причини є ознакою сильного стресу. Якщо це сталося за певних обставинах – в натовпі, в ліфті, в громадському транспорті, — це може вказувати на тривожний розлад.

... не можеш спокійно заснути

Порушення сну — це привід задуматися про свій психічний стан. Постійна сонливість або тривале безсоння — це привід звернутися до психолога.

... не можеш подолати свої емоції

Якщо ти не можеш тримати себе в руках і тебе виводить з рівноваги просте зауваження або конструктивна критика, то радимо не втрачати час і набрати номер фахівця.

... відчуваєш душевний біль

Часто такий біль мало чим відрізняється від фізичного. Він просто не дає радіти життю. Це може спричинити за собою погіршення емоційного стану, що тільки погіршить ситуацію.

В тому, щоб йти до психолога, немає нічого ганебного. Ніхто ж не стане терпіти перелом ноги і чекати, поки вона сама якось зростеться. Так і з психічним станом. Також видання "Коментарі" розповість про чотири звички, які роблять вас старшим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!