Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на 8 березня: час піклуватися про майбутнє
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на 8 березня: час піклуватися про майбутнє

Дівам варто розслабитися, а Скорпіонам бути прихильнішими до оточуючих.

8 березня 2020, 09:45 comments2575
Поділіться публікацією:
Гороскоп на 8 березня: час піклуватися про майбутнє

Зірки розставлять все на свої місця. Винагородять за минулі вчинки і дозволять закласти фундамент на майбутнє.

Овен

Настав час завершити те, що ніяк не могли довести до кінця. Сміливо розставляйте крапки. Зірки підкажуть правильне рішення.

Тілець

Сьогодні ваші старання, нарешті, будуть винагороджені. У всіх сферах життя. Тож чекайте приємних сюрпризів і матеріальних бонусів.

Близнюки

Ваша доброта сьогодні може зіграти проти вас. Хтось спробує нею скористатися. Будьте уважні, щоб в спробі допомогти ближньому не нашкодити собі.

Рак

Прислухайтеся до власних бажань. Не варто відмовляти собі в тому, про що давно мріяли. Тим більше, сьогодні зірки будуть всіляко допомагати здійснити задумане.

Лев

Відмінний день, щоб зав'язати нові відносини: дружні або любовні. Продемонструйте свої кращі сторони, і світ не зможе в вас не закохатися.

Діва

Саме час замислитися, чи не забагато ви на себе звалили. Можливо, варто хоч ненадовго зробити паузу і, нарешті, розслабитися.

Терези

Ви можете вскочити в халепу через свою забудькуватість. Маєте важливі справи? Краще поставте собі нагадування в телефон чи запишість в нотатник.

Скорпіон

Зірки не радять вам залишатися сьогодні вдома. Інакше нічого крім зневіри вам цей день не обіцяє. Влаштуйте собі маленьку подорож, або просто пройдіться по магазинах.

Стрілець

Якщо у вас сьогодні запитають поради або попросять про допомогу, не відмовляйте. Можливо, саме ви здатні змінити чиюсь долю на краще.

Козеріг

Хтось або щось вас неприємно здивує. Але, в остаточному підсумку, це не буде мати для вас ніяких наслідків. Просто постарайтеся не приймати все близько до серця.

Водолій

Краще не витрачати сьогодні гроші на дрібниці. Будьте ощадливими. Це вбереже вас від непотрібних покупок, які, в кінцевому підсумку, не принесуть задоволення.

Риби

Сьогодні відмінний день, щоб поповнити запаси життєвої енергії. Відкладіть усі турботи на потім і займіться улюбленою справою.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про дієту, яка попередить старіння



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!