Головна Новини Дозвілля психологія Психологи пояснили, як дізнатися характер чоловіка за кольором очей
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи пояснили, як дізнатися характер чоловіка за кольором очей

Вважається, що очі відкривають людську душу

13 березня 2020, 16:30 comments11036
Поділіться публікацією:
Психологи пояснили, як дізнатися характер чоловіка за кольором очей

Кажуть, що за допомогою очей можна дізнатися про людину багато корисної інформації, адже вони відображають нашу енергетику. Психологи з'ясували, як за кольором очей можна визначити характер чоловіка і його поведінку у відносинах.

Експерти кажуть, що темно-карі очі вказують на імпульсивну і енергійну людину, яка володіє лідерськими якостями. Такий чоловік має гарячий темперамент, він харизматичний і пристрасний. Але при цьому, агресивний і у відносинах може виявитися диктатором.

Якщо говорити про зеленооких чоловіків, то вони дуже цілеспрямовані, вперті, хочуть бути кращі у своїй справі. Заради коханої жінки готові дістати зірку з неба, правда, з віком можуть перетворитися в циніків.

А ось представники сильної статі з сірими очима відрізняються своїм спокоєм і розсудливістю. Такі чоловіки терплячі, сумлінні і вірні, за ними жінки відчувають себе, як за кам'яною стіною.

А ось блакитнооких чоловіків психологи рекомендують дамам остерігатися. Вони романтики і мрійники, але разом з цим, дуже примхливі і підступні. Такі чоловіки готові ризикувати, бувають холодні, жорстокі, а у відносинах непостійні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як завоювати успішного чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!