Головна Новини Дозвілля психологія Весняне рівнодення: що не можна робити в цей день
commentss НОВИНИ Всі новини

Весняне рівнодення: що не можна робити в цей день

Астрологи пояснюють, чому в день весняного рівнодення не можна обманювати і краще не квапити події.

20 березня 2020, 12:10 comments2633
Поділіться публікацією:
Весняне рівнодення: що не можна робити в цей день

З весняним рівноденням пов'язано безліч прикмет і повір'їв. Особливо, якщо мова йде про рівнодення у високосному році, такому як цей. Ми розповімо, як краще провести цей день, а чого краще не робити ні в якому разі, щоб не накликати біду.

Рівнодення — це час, коли ніч і день рівні один одному. І саме в цей день починається астрологічна весна. Якщо провести його правильно, можна здобути прихильність зірок.

Саме зараз Сонце переходить з знака Риби в знак Овна, який за своєю суттю більш нестабільний. Тому день краще присвятити пошуку гармонії в житті. Увагу варто приділити також роботі — це сприятливий період для кар'єрного зростання. Необхідно опрацювати всі цілі, які ставили перед собою. Після весняного рівнодення настає сприятливий період для їх втілення.

Для романтичної сфери життя також настає сприятливий період. Киньте всі зусилля на вирішення конфліктів і налагодження довірливих відносин з партнером.

А ось брехати, обманювати і приховувати щось від оточуючих в день весняного рівнодення не варто. Будь-яка недомовленість, в результаті, може обернутися проти вас. До того ж, все таємне в цей день стає явним. Краще подбайте, щоб ваша репутація була чиста і люди бачили в вас надійну людину.

Не думайте сьогодні про погане. Думки можуть матеріалізуватися.

І ще один важливий момент — не квапте події. Поспіх може вам нашкодити. Навіть, якщо здається, що події розвиваються занадто повільно, так і повинно бути.

Раніше "Коментарі" розповідали як впоратися з раптовим почуттям тривоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!