Головна Новини Дозвілля психологія ТОП-5 цікавих фактів про щастя, які ви могли не знати
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 цікавих фактів про щастя, які ви могли не знати

Щастя буває різного виду і тривалості

20 березня 2020, 15:55 comments6009
Поділіться публікацією:
ТОП-5 цікавих фактів про щастя, які ви могли не знати

Що таке щастя? Напевно, кожен хоч раз у житті задавав собі це питання. Але це поняття складне, і кожна людина вкладає в нього свій зміст. Сьогодні, 20 березня, відзначається Міжнародний день щастя, і з цієї нагоди, ми приготували для вас кілька цікавих фактів про цей стан людини.

Щастя впливає на імунітет

Якщо хочете бути здоровими — побільше посміхайтеся і концентруйтеся тільки на позитивних емоціях! Вчені з'ясували, що щасливі люди хворіють набагато рідше. Почуття радості, спокою і задоволення зміцнюють імунну систему і сприятливо впливають на серце.

Щастя передається у спадок

Американські дослідники вважають, що щастя може бути закладено в генах. Втім, гени вирішують не все, як стверджують вчені, вони впливають на здатність радіти життю тільки на 50%.

Аромат квітів робить нас щасливими

Швидко і ефективно підняти настрій можна за допомогою квітів. Дослідники з'ясували, що люди, які працюють з квітами або ті, хто регулярно отримує в подарунок — в три рази щасливіші!

Щастя залежить від відтінків, які нас оточують

На настрій і самопочуття людини може впливати її навколишнє середовище. Так, тьмяні та сірі кольори наганяють тугу і депресію, а ось яскраві і насичені — дають відчуття радості та веселощів. До речі, жовтий — це колір щастя.

Щастя заразливо

Британські вчені кажуть, що стан щастя заразливий. Достатньо лише знаходитися поряд з людиною, яка відчуває це почуття і воно обов'язково перейде і до вас. А ви, в свою чергу, подаруєте щастя комусь ще...

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які пісні роблять нас щасливими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!