Головна Новини Дозвілля психологія Звички, які видають наші психологічні слабкості
commentss НОВИНИ Всі новини

Звички, які видають наші психологічні слабкості

Деякі звички видають певні властивості особистості

27 березня 2020, 14:00 comments16034
Поділіться публікацією:
Звички, які видають наші психологічні слабкості

У кожної людини є слабкості, які вона намагається приховати від оточуючих. Проте, психологи назвали звички, які легко видають внутрішній стан людини, коли вона сама того не помічає.

Звичка гризти нігті

Багато людей стають заручниками цієї негарної звички, яка не тільки псує естетику виду рук, але і призводить до більш серйозних проблем. Експерти кажуть, що люди, які постійно гризуть нігті, намагаються таким чином, знизити рівень тривоги, стресу і нервозності. Така звичка в основному властива перфекціоністам, які ставлять перед собою багато завдань і вимог.

Звичка їсти вночі

Якщо людина не голодна, а просто звикла влаштовувати нічні перекуси — це говорить про її нестабільний емоційний стан. Можливо, вона намагається заїсти проблеми на особистому фронті або на роботі, а може за допомогою їжі хоче позбутися від накопичених за день негативних емоцій.

Хрускіт пальцями

Погодьтеся, що така звичка досить неприємна і здатна викликати роздратування у оточуючих. Психологи стверджують, що людина може несвідомо "хрустіти" пальцями, щоб привернути до себе увагу або ж, навпаки, відштовхнути того, з ким неприємно спілкуватися.

Звичка залишати постіль розібраною

Люди, які вранці не заправляють ліжко дуже неорганізовані. Вони вважають, що не повинні витрачати свій час на такі дрібниці, тому що їх попереду чекають справи набагато серйозніші. Але завжди важливо приділяти увагу деталям, адже без них не можна досягти чогось справді видатного.

Звичка кусати губи

Ще одна неприємна звичка, яка псує зовнішній вигляд і може призвести до запалень. Психологи кажуть, що покусування губ може свідчити про хвилювання або страх людини, коли вона розгублена. А ще вона може проявлятися в ті моменти, коли людина про щось думає. Така звичка допомагає сконцентруватися на об'єкті роздумів, не втрачати фокуса.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі позбавляють жінку позитивної енергії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!