Головна Новини Дозвілля психологія Як швидко відновити енергію після невдалого дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко відновити енергію після невдалого дня

Ці поради допоможуть впоратися з неприємностями після невдалого дня

21 квітня 2020, 19:00 comments1877
Поділіться публікацією:
Як швидко відновити енергію після невдалого дня

Бувають дні, коли все падає з рук і йде шкереберть. А негативна енергія накопичується і потім впливає на наш настрій і самопочуття. Щоб уникнути цього, слід правильно справлятися з усіма труднощами і відновлювати сили. Як це зробити?

Прийміть свої емоції

Деколи люди безсила над ситуацією, але емоції, які вони відчуває, продовжують рухатися далі і тоді прекрасним рішенням буде просто осмислити і прийняти ситуацію. Глибоко зітхніть і обдумайте свої емоції, а потім прийміть їх, і ви поступово відчуєте почуття свободи.

Захистіть себе

Іноді людина буває настільки беззахисна перед чужою негативною енергією, що вбирає її, немов губка. Розробіть для себе захист від негативу, наприклад, уявіть, що ви оточені білим світлом, крізь який не може пробитися негативна енергія.

Очистіться

Існує своєрідний ритуал, який допоможе вам очистити свою енергію. Уявіть, що ваші руки — це мітла, якою ви змітаєте з себе всю негативну енергію. Закінчивши очищення простору навколо себе три рази хлопніть в долоні і "погана" енергія зникне.

Перенаправте енергію

Якщо вам не вдасться відволіктися від наслідків поганого дня і негативних емоцій, ви ризикуєте надовго застрягти в круговороті негативної енергії. Переключитися і перенаправити свою енергію в інше русло допоможе вечірнє тренування, довга прогулянка на свіжому повітрі або дихальна гімнастика, яка допоможе впоратися зі своїми емоціями і налаштуватися на позитив.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка основна причина жіночої депресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!