Головна Новини Дозвілля психологія Як зберігати холоднокровність в стресовій ситуації: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зберігати холоднокровність в стресовій ситуації: кілька корисних порад

Ці кілька порад допоможуть тобі тримати себе в руках у будь-якій стресовій ситуації

12 травня 2020, 17:07 comments2992
Поділіться публікацією:
Як зберігати холоднокровність в стресовій ситуації: кілька корисних порад

Іноді день проходить абсолютно не так, як ти його собі запланував. На роботі аврал, керівництво незадоволене, проект виявився провальним і так далі. У такій ситуації дуже важко тримати себе в руках і, повернувшись додому, залишатися спокійним, не переносячи весь негатив на своїх близьких. Щоб впоратися з цим завданням, ми підкажемо тобі, як залишити весь негатив в офісі і повернутися додому в гарному настрої.
Не уявляй, що було б, якщо...
Чим активніше перебираєш варіанти подальшого розвитку подій, тим менше у тебе залишається часу для реальних дій. По-справжньому успішні люди не терзаються в сумнівах "а що якщо?". Вони розуміють, що відповідь не подарує їм спокою і не допоможе вирішити проблему.
Не поспішай підключати опцію "Допомога друга"
Коли знаходишся на грані відчаю, не квапся розповідати про свою проблему у соціальних мережах. Спершу обміркуй і проаналізуй стан речей самостійно. Навіть якщо тобі не вдасться швидко знайти вихід з положення, невелика пауза дозволить зібратися з думками і трохи заспокоїтися. Бо друзі, щоб показати, що їм не байдеже, тут же почнуть співчувати. І нерідко така "допомога" тільки погіршує становище, від чого ти явно засмутишся ще більше.
Як зберігати спокій у стресовій ситуації: не згущуй фарби
Якою б складною не була ситуація, намагайся не драматизувати події. Не перебільшуй негатив! Навіть не допускай думок про те, що "зі мною завжди таке відбувається". Навпаки, зроби глибокий вдих/видих і скажи: "Нічого страшного не сталося. Я з цим впораюся!". Це допоможе подолати панічний настрій і поглянути на ситуацію свіжим поглядом.
Подумай про хороше
Безумовно, в стресовій ситуації складно переключити свою свідомість на позитив. Але навіть через "не можу" примусь себе згадати хоча б одну позитивну подію, що сталася з тобою протягом дня. Приклавши певні зусилля, переконаєшся, що навіть не в "твій день" з тобою може трапитися щось хороше.
Ці поради допоможуть тобі тримати себе в руках і внесуть більше спокою в твоє спілкування з рідними і друзями, яким не доведеться мати справу з твоїм поганим настроєм. Також видання "Коментарі" розповість, як залишатися зосередженим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!