Головна Новини Дозвілля психологія 6 жестів, які притаманні альфа-жінкам
commentss НОВИНИ Всі новини

6 жестів, які притаманні альфа-жінкам

Альфа-жінка завжди впевнена в собі і зберігає спокій у будь-якій ситуації. Це відображається і в її жестах

14 травня 2020, 09:10 comments4752
Поділіться публікацією:
6 жестів, які притаманні альфа-жінкам

Альфа-жінку можна впізнати за її прагненням завжди і в усьому бути першою. Вона не чекає ні чиєї допомоги і всього добивається сама, іноді здійснюючи "чоловічі" вчинки. Вона ніколи не підвищує голос, адже її і так всі слухають. А ще таку даму легко вгадати по мові тіла. Про жести, притаманні кожній альфа-розповів жінці портал Femmie.

Стриманість жестів

Альфа-жінка не буде розмахувати руками, привертаючи до себе додаткову увагу. Всі погляди і так звернені в її бік. Її жести будуть стриманими і не метушливими. Вони будуть покликані лише додати додаткове емоційне забарвлення тому, про що вона говорить. При цьому навіть в назапеклішій суперечці її жести і поза будуть розслабленими і спокійними. Альфа-жінка завжди буде тримати руки на виду і не буде без потреби ховати їх у кишенях або під столом. До речі, рукостискання такої дами завжди буде коротким і сильним.

Королівська хода

Якщо, скажімо, кокетка йде легко, похитуючи стегнами, а домогосподарка біжить важким кроком, то альфа-жінці не підійде жоден з цих варіантів. Вона буде ступати неквапливо і твердо, впевнено роблячи крок за кроком. Такі дами ніколи не топчуться на місці і тримають спину рівно і прямо.

Підняте підборіддя

Упевненій і спокійній жінці ні до чого опускати очі і намагатися знайти точку опори під ногами. Її підборіддя завжди злегка підняте. І це не тому, що вона на вас дивиться зверхньо. Просто їй нема чого ховати погляд, вона готова до будь-якого повороту подій і може витримати будь пильний погляд з боку. Такий жест демонструє її почуття гідності і тверду волю.

Відведені плечі

Це ще один жест, за яким можна легко розпізнати в натовпі альфа-жінку. Вона відводить плечі назад, ніби демонструючи — вона сильна, незалежна і залишається вірна собі в будь-якій ситуації. До всього це надає привабливості її поставі. Навряд чи вам вдасться коли-небудь побачити альфа-жінку, яка сутулиться і намагається стати непомітною.

Дистанція

Альфа-жінка не буде підпускати сторонніх людей до себе близько, але і сама не порушить чужі особисті межі. Її виховання наказує їй тримати оптимальну дистанцію зі своїм співрозмовником.

Руки "будиночком"

Звичка складати кисті рук "будиночком" — ще один характерний жест для альфа-жінки. До речі, такий жест, дуже часто використовує Ангела Меркель, канцлер Німеччини. Складаючи руки таким чином, жінка демонструє, що вона господиня положення і вказує співрозмовнику на свою перевагу. До речі, подібний жест притаманний зарозумілим людям, серед яких, слід віддати належне, альфа-жінки теж нерідко трапляються.

Раніше "Коментарі" розповідали про найбільш поширені жіночі помилки, які здатні зруйнувати будь-які відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!