Головна Новини Дозвілля психологія Методи, які допоможуть зняти стрес в самоізоляції
commentss НОВИНИ Всі новини

Методи, які допоможуть зняти стрес в самоізоляції

Умови самоізоляції можуть викликати стресовий стан

14 травня 2020, 14:15 comments1929
Поділіться публікацією:
Методи, які допоможуть зняти стрес в самоізоляції

Багато людей швидко піддаються стресу і нервовому напруженню, особливо на тлі ситуації з коронавірусом і карантинними обмеженнями. Все починається з тривоги, паніки і закінчується повним емоційним виснаженням. Як допомогти собі і близьким людям позбутися від стресу, перебуваючи вдома?

Сміхотерапія

Сміх — найкращий помічник у боротьбі з поганим настроєм. Якщо хочете розслабитися і відволіктися від поганих новин, влаштуйте вдома "комедійний" вечір або подивіться кумедні відеоролики. Навіть одна хвилина завзятого сміху може замінити сеанс релаксації.

Арт-терапія

Зняти стрес допомагає творчість. Ви можете малювати, грати на музичних інструментах, зайнятися хенд-мейдом і іншими речами, які приносять тільки позитивні емоції. Арт-терапія знижує рівень стресу за рахунок концентрації уваги на яскравих фарбах, дрібних деталях, незвичайних формах, монотонної діяльності.

Фізкультура

Спорт — ідеальний варіант, щоб відпочити і провести час з користю. Причому не обов'язково тільки качати прес, робити планку і присідати, адже зняти стрес можна і за допомогою танців. Такі заняття дарують заряд бадьорості і позбавляють від туги.

Релакс

Медитація, йога, ароматерапія, спокійна музика — це все теж допоможе заспокоїти стресовий стан. Можливо, буде складно відразу відволіктися від турбот і почати медитувати, але після активних вправ, це може виявитися цілком можливим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зберегти рівновагу під тиском стресу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!