Головна Новини Дозвілля психологія Звички, які допоможуть постійно підтримувати мотивацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Звички, які допоможуть постійно підтримувати мотивацію

Як створити сприятливу для підтримки мотивації атмосферу

26 травня 2020, 16:52 comments1622
Поділіться публікацією:
Звички, які допоможуть постійно підтримувати мотивацію

З багатьма траплялася така ситуація: ще вчора ти був сповнений сил, мав намір скручувати гори і підкорювати світ, а вже сьогодні тобі важко піднятися з ліжка і ти не розумієш, навіщо взагалі потрібні які-небудь прагнення, і, головне, навіщо тобі вплутуватися у все це. Постійно підтримувати належний рівень мотивації перед обличчям всіх перешкод і власною слабкістю нелегко. Саме тому ми розповімо тобі, за допомогою чого можна створити атмосферу, яка буде підтримувати твою мотивацію на належному рівні.

Ранковий підйом

У курсі вже всі: є жайворонки, а є сови. Ще є люди, які продуктивні ночами. Але повір, ранкове пробудження і та кількість енергії, що є в тебе в самому початку дня, однакова для всіх типів людей. Саме з ранку голова чиста, і ти можеш створювати креативні ідеї, встигати більше, а значить і бути більш продуктивним.

Оточення

Оточуй себе успішними, цілеспрямованими і цікавими тобі людьми. Вони будуть заряджати тебе позитивною енергією. Зустрічі з ними ти завжди будеш чекати, а під час зустрічі — проводити час із задоволенням і користю. Спілкування з успішними і цікавими людьми принесе не тільки радість зустрічі, але й ту саму мотивацію для розвитку. Ти будеш тягтися вище, будеш жадати нових знань, будеш розвиватися і рухатися вперед абсолютно в будь-якій сфері.

Книги

Література (будь то художня чи професійна) розвиває людину, робить її більш цікавою (+ знання, які можна отримати завдяки книгам). Читай як мінімум 2 книги в місяць і ти побачиш, наскільки якісно змінилися твої думки, які нові інтереси та ідеї з'являються в голові, як легко стає спілкуватися з іншими людьми і яким цікавим співрозмовником ти можеш бути.

Не здавайся

Трохи завзятості і наполегливості нікому не завадять. Не здавайся, якщо спіткала невдача. Йди вперед. Дуже багато великих бізнесменів, першовідкривачів, засновників мод і течій, люди мистецтва стикалися з нерозумінням, неприйняттям, провалами на початку свого шляху. Хтось здався і залишився ні з чим. Хтось продовжив шлях, продовжив роботу, завдяки якій отримав мотивацію, і домігся успіху. Який варіант вибереш ти?

Усі ці компоненти допоможуть підтримувати мотивацію на належному рівні і сміливо йти до своєї мети. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять ознак того, що ти нікудишній працівник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!