Яскраво і смачно: готуємо кольорові млинці без допомоги барвників

Звичайними млинцями вже особливо нікого не здивуєш

Якщо вам здається, що приготування кольорових млинців вимагає особливих зусиль, то ви помиляєтеся. Все набагато простіше, ніж здається. За допомогою натуральних барвників можна також приготувати яскраві та смачні млинці.

Згадаймо ті часи, коли торти до свята готувалися, більшою мірою, в домашніх умовах господинями. І щоб додати колір заварному крему використовували сік буряка. Таким чином, виходили рожеві квіти на торті. Таку ідею можна використовувати і під час приготування млинців.

Отже, замісіть тісто на налисники, проте молока використовуйте на 100 мл менше. Решта залежить від ваших "колірних" уподобань.

- Щоб приготувати зелені млинці, вам знадобитися сік шпинату. Промийте листя, обдайте окропом і подрібніть. Ще раз залийте окропом (20-30 мл), дайте настоятися. Отриманий настій додайте в тісто для млинців.

- Щоб приготувати рожеві млинці, очистіть буряк і подрібніть за допомогою терки. Потім відіжміть сік буряка через марлю. Тепер в тісто для млинців можна додати сік.

- Для помаранчевих млинців вам знадобиться куркума (1.ст. л.).

- Фіолетові млинці можна приготувати за допомогою чорниці. Подрібніть її з допомогою блендера, додайте отриману суміш в тісто для млинців.

Подавати такі млинці можна зі сметаною, шоколадом і різноманітними сиропами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки млинців в день критично для фігури.