Рубрики
МЕНЮ
Павел Зинченко
Ми схильні купувати собі не саму корисну їжу, коли мова йде про швидкий перекус на роботі. Хот-доги, випічки, шаурма... Все це сприяє ожирінню і не дуже корисно для організму. Щоб виправити цю ситуацію, ми розповімо, як приготувати собі корисну і смачну їжу для перерви на ланч.
Тост з авокадо
Перекушувати цими ласощами краще в першій половині дня. Для більш приємного смаку можна посипати тост сіллю або будь-якими іншими спеціями. Якщо відчуваєш сильний голод, можна зверху покласти свіжоприготовлену яєчню. Здоровий баланс білків, жирів і вуглеводів — це завжди must have.
Сирна тарілка по-грецьки
Додати сюди можна все, що є в холодильнику: помідори черрі, оливки, маслини, каперси. Але основний компонент — шматок сиру фета, який можна посипати сушеною зеленню і свіжою червоною цибулею.
Тост з горіхами і бананом
Хліб з висівками можна попередньо намазати невеликою кількістю мигдалевого або арахісового масла. Зверху розкласти нарізаний банан, посипати волоськими горіхами, корицею і полити невеликою кількістю меду.
Яблучні чіпси зі спеціями
Ці чіпси створюються досить просто. Посип яблучні чіпси, приміром, корицею і постав їх в духовку на низьку температуру на кілька годин підсушитися. Вони чудово замінять свій картопляний аналог.
Саморобний пудинг
Такий перекус точно сподобається любителям фітнесу. У йогурт з низьким вмістом жиру додати протеїнової суміші і свіжих ягід. Білки і антиоксиданти в одному флаконі. Те що треба!
З таким перекусом вам забезпечені здоровий огранизм і відсутність зайвої ваги. Також видання "Коментарі" розповість вам, як приготувати стейк.
Новини партнерів
Новини