Головна Новини Дозвілля рецепти Обід за 20 хвилин: дві смачні страви на швидку руку
commentss НОВИНИ Всі новини

Обід за 20 хвилин: дві смачні страви на швидку руку

Ці страви не тільки смачні, але і дуже корисні

25 березня 2020, 13:25 comments5170
Поділіться публікацією:
Обід за 20 хвилин: дві смачні страви на швидку руку

Іноді не вистачає часу, щоб приготувати обід, тому багато хто або замовляють їжу додому, або обходяться шкідливим перекусом. Але ж для того, щоб ситно і смачно поїсти не обов'язково годину стояти біля плити. Які страви можна приготувати легко і швидко?

Паста з помідорами і часником

picture

Просто відварені макарони — не дуже цікаво, адже іноді хочеться і різноманітності. Візьміть 2-3 помідора, зубчик часнику, базилік, спагеті, сіль та інші спеції (за смаком) і оливкову олію.

Спосіб приготування: Варимо спагетті, як зазвичай, згідно інструкції. А поки вода кипить, візьміть помідори і натріть їх на крупній тертці або збийте в блендері, додайте часник, сіль, базилік і перемішайте. Коли макарони будуть готові, додайте до них томатну пасту і 2 столові ложки оливкової олії, ретельно перемішайте і насолоджуйтеся стравою!

Салат з нуту і помідорів

picture

Цей салат досить ситний і смачний, тому відмінно підійде для обіднього перекусу. Для його приготування вам знадобиться: нут, сіль, томати, цибуля-шалот, зелень (петрушка, кмин), оцет і оливкова олія.

Для початку зваріть нут (турецький горох) згідно інструкції. Потім покладіть його в сковорідку і тушкуйте протягом 5 хвилин на повільному вогні, додавши трохи солі. Коли він буде готовий, зніміть з вогню і додайте кмин. Далі займіться соусом: змішайте 2 столові ложки оливкової олії, 1 столову ложку оцту, дрібно нарізану цибулю шалот і сіль-перець. Полийте соусом основну страву, прикрасивши її помідорами і петрушкою. Приємного апетиту!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати смачну піцу в домашніх умовах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!