Головна Новини Дозвілля рецепти Три експрес-сніданки для тих, хто постійно поспішає
commentss НОВИНИ Всі новини

Три експрес-сніданки для тих, хто постійно поспішає

Ці сніданки можна приготувати легко і швидко

26 березня 2020, 09:20 comments2731
Поділіться публікацією:
Три експрес-сніданки для тих, хто постійно поспішає

Мабуть, всі знають, що сніданок — найважливіший прийом їжі, адже завдяки йому ми запускаємо метаболізм і отримує заряд енергії на весь день. Є люди, які пропускають ранковий прийом їжі, тому що просто не встигають його приготувати. Але є кілька експрес варіантів сніданку, які вам знадобляться.

Манна каша з грушею

Не любите манну кашу? А ви пробували додавати в неї фрукти, горіхи і варення, які надають страві зовсім інший смак та поживну цінність. Візьміть, наприклад, грушу — з нею каша буде більш апетитною і корисною.

Отже, закип'ятіть молоко і додайте в нього поступово манку. Поваріть 3-5 хвилин, постійно перемішуючи, щоб не утворилися грудочки. Грушу очистіть від шкірки, наріжте її скибочками і відправте в каструлю до манки, щоб вона поварилась там ще хвилини дві. Все, сніданок готовий! Можна також додати в страву горіхи і сухофрукти (за бажанням).

Овочева фріттата

Відкрийте холодильник і подивіться, які у вас є овочі, тому що в фріттату можна додати все, що завгодно. Наприклад, візьміть перець, цибулю, помідори, наріжте їх (скибочками-півкільцями — часточками) і відправте на сковорідку на 5 хвилин (на сильний вогонь). Додайте сіль-перець за смаком. Далі збийте в мисці 1-2 яйця і додайте туди посмажені овочі, ретельно перемішайте і перекладіть у форму для запікання (не забудьте про пергамент). Розігрійте духовку і випікайте страву при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

Паніні з шинкою і сиром

Цей сніданок підійде для тих, хто сильно поспішає. Для приготування паніні не обов'язково мати бутербродницю (хоча, якщо вона є — це великий плюс). Візьміть дві скибочки хліба, шинку, сир, можна кілька листочків базиліка. Покладіть на хліб шинку, потім базилік, посипте сіллю або паприкою, додайте сир і знову базилік, зверху покладіть другу скибочку хліба. Обсмажте свій бутерброд на сковорідці без олії до хрусткої скоринки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який сніданок названо ідеальним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!