Головна Новини Дозвілля рецепти Страви з використанням яєць: справжні чоловічі рецепти
commentss НОВИНИ Всі новини

Страви з використанням яєць: справжні чоловічі рецепти

Ці прості рецепти допоможуть тобі не залишитися голодним цього вечора

10 квітня 2020, 15:31 comments3132
Поділіться публікацією:
Страви з використанням яєць: справжні чоловічі рецепти

Ти живеш один і тобі вже набридло замовляти фастфуди? Або може просто хочеться приготувати щось на швидку руку і не витрачати час на якісь новації? Вийти з цієї ситуації тобі допоможуть самі звичайні яйця. Цей продукт може стати головним компонентом декількох досить непоганих страв. Про них ми тобі і розповімо.

Рис з яйцями

Ледве ти зняв вже зварений рис з плити, розбий і вилий у нього кілька яєць (кількість залежить від апетиту і обсягу реципієнта). Додай овочів, спецій, солі, шматочків м'яса і розмішай.

Фріттата

Фріттата — італійський омлет з начинкою з сиру, овочів, ковбаси чи м'яса. Зазвичай фріттату готують на плиті, потім доводять до готовності в духовці. Неаполітанську фріттату часто готують з використанням макаронів. А звичайна українська фріттата готується наступним чином: залити сковорідку олією і поставити на плиту; змішати 6 яєць, посолити, додати перцю; вилити яйця на сковорідку; прикрасити омлет сиром і улюбленими овочами.

Омлет

Стежиш за рівнем холестерину, і намагаєшся їсти тільки омега-3-жирні кислоти? Тоді заправляй свій омлет корисними інгредієнтами: тунцем; авокадо; готуй на оливковій олії; смаж на маленькому вогні.

Вівсянка

Яйцями можна (і потрібно) “ущільнювати“ першу їжу. Просто побий продукт і вилий у гарячу кашу і перемішай. Ще один варіант – поварити яйце всього хвилину, очистити від шкаралупи і дати жовтку розпливтися по твоїй страві.

З цими рецептами ти точно не залишишся голодним цього вечора. Також видання "Коментарі" розповість, як приготувати шаурму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!