Головна Новини Дозвілля рецепти Сирна паска з горіхами та фруктами: як приготувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирна паска з горіхами та фруктами: як приготувати

Ця пасха стане прикрасою вашого столу

16 квітня 2020, 13:40 comments3861
Поділіться публікацією:
Сирна паска з горіхами та фруктами: як приготувати

Паска – головний атрибут Світлого Христового Воскресіння – самого головного свята всіх християн. Але родзинкою вашого святкового столу може стати сирна паска, яку в народі називають царською. Як її приготувати?

Сирна паска дуже ніжна і смачна, а з додаванням горіхів і фруктів ще й дуже корисна. Для її приготування знадобиться: 2 кг сиру, 400 г цукру, 8 яєць, щіпка родзинок, 450 г вершкового масла, 500 г сметани, 1 пакетик ванільного цукру, горіхи та фрукти.

Творог слід збити за допомогою блендера або пропустити через м'ясорубку, щоб не було грудочок. Після цього в мікрохвильовці розтопити вершкове масло, додайте в сир і перемішайте, щоб досягти однорідної маси. Курячі жовтки відокремте від білків і збийте їх з цукром до стану білої маси (цукор повинен повністю розчинитися). Потім збийте міксером білки яєць, щоб утворилася піна.

Далі за допомогою окропу розімніть родзинки (залиште на 15-20 хвилин у воді). Подрібніть горіхи, візьміть цукати, родзинки та інші інгредієнти і додати все в творог. Ретельно перемішайте.

Візьміть форму для паски, укрийте її марлею в 2 шари і викладіть туди сирну масу, зверху знову укрийте марлею. Потім на сир поставте вантаж (банку з водою, наприклад), щоб витекла сироватка. Відправте форму в холодильник на ніч. Вранці акуратно переверніть блюдо, прикрасьте свою паску горіхами та фруктами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як пофарбувати яйця натуральними барвниками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!